Правила обробки персональних даних

Правила обробки  персональних даних 

  
Правила обробки персональної інформації .
 Згідно з вимогами Закону України  "Про захист персональних даних" від 01.06.2010р. №2297 - VI, діючи добровільно і усвідомлюючи  значення моїх дій, даю свою згоду на обробку персональних даних ресторанам PESTO CAFE, надалі " Власник", на таких умовах:

  • 1.Персональні дані оброблятимуться з метою підтримки зв'язку (комунікації) між мною і Власником, забезпечення авторизації і/або реєстрації, доступу до і/або зберігання інформації на веб-сайті ресторанів PESTO CAFE, і/або ознайомлення з інформацією на веб-сайті ресторанів PESTO CAFE, включення інформації про мене до персональних даних фізичних осіб, персональні дані яких обробляються в ході ведення господарський діяльності ресторан PESTO CAFE.

     2. Власником оброблятимуться будь-які залишені мною на веб-сайті ресторанів PESTO CAFE контактні (персональні) дані у тому числі, але не виключно, такі персональні дані: ідентифікаційні дані (прізвище, ім'я, по батькові, адреса, вказана на сайті для доставки блюд), номери телефонів (стаціонарних і мобільних). 3. Персональнные дані можуть бути передані особам, що здійснюють господарську діяльність під товарним знаком PESTO CAFE для цілей, визначених вище, а іншим особам тільки відповідно до вимог Закону України "Про захист персональних даних".
     3. Персональні  дані можуть бути передані особам, що здійснюють господарську діяльність під товарним знаком PESTO CAFE для цілей, визначених вище, а іншим особам тільки відповідно до вимог Закону України "Про захист персональних даних". Мені зрозуміло, що відповідно до ст. 8 Закону України "Про захист персональних даних" я маю право: 1. Знати про місцезнаходження бази даних, яка містить мої персональні дані, її призначення і найменування, місцезнаходження її власника.
     2. Отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються мої персональні дані.

     3. На доступ до своїх персональних даних.
     4. Отримувати не пізніше чим за 30 календарних днів з дня вступу запиту, окрім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи зберігаються мої персональні дані у відповідній базі персональних даних, а також отримувати зміст моїх персональних даних, які зберігаються.
     5. Пред'являти мотивовану вимогу власникові персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних.
     6. Пред'являти мотивовану вимогу відносно зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким власником, якщо ці дані обробляються незаконно або є недостовірними.
     7. На захист своїх персональних даних від незаконної обробки і випадкової втрати, знищення, ушкодження, у зв'язку з умисним приховуванням, ненаданням або несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, які є недостовірними або перешкоджають честі, гідності і діловій репутації фізичної особи.
     8. Поводитися із скаргами на обробку своїх персональних даних до органів державної влади і посадовців, до повноважень яких відноситься забезпечення захисту персональних даних, або до суду.
     9. Застосовувати засоби правового захисту у разі порушення законодавства про захист персональних даних.
     10. Вносити застереження відносно обмеження права на обробку своїх персональних даних під час надання згоди.
     11. Відкликати згоду на обробку персональних даних.
     12. Знати механізм автоматичної обробки персональних даних.
     13. На захист від автоматизованого рішення, яке має для нього правові наслідки.
     Підтверджую, що я ознайомлений (-а) з фактом внесення відомостей про мене у базу цих фізичних осіб, персональні дані яких обробляються в процесі здійснення ресторанів PESTO CAFE господарській діяльності.
Рекомендовані страви
pesto bot
ПЕСТО бот